Skip to content Skip to footer
Ανάπτυξη WordPress

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ανάπτυξη WordPress

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η appload κατασκευάζει ευέλικτες, εύχρηστες ιστοσελίδες WordPress που σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας και του περιεχομένου, το οποίο μπορείτε εύκολα να ενημερώνετε καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται.

Συνεργαστείτε μαζί μας για να δημιουργήσoυμε μαζι έναν ιστότοπο που θα δίνει στους πελάτες σας μια σαφή εικόνα του brand σας και της προσωπικότητάς σας. Στοχοθετήστε συγκεκριμένες ιδέες ή θέματα με τις σελίδες σας για να προσελκύσετε νέους επισκέπτες.

Εύχρηστο CMS

Το WordPress θεωρείται ως μία από τις πιο εύκολες και απλές πλατφόρμες στη χρήση, καθιστώντας απλή τη διαχείριση του ιστότοπού σας σε καθημερινή βάση. Η ευκολία στη χρήση σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας και όχι στην κατασκευή του. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού για να διαχειριστείτε ή να τροποποιήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας στο CMS, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το 24% του διαδικτύου τροφοδοτείται από το WordPress.

Προσαρμόσιμο

Κάθε σελίδα του ιστότοπού σας θα κατασκευαστεί σε στενή συνεργασία μαζί σας, ώστε να ταιριάζει στη μοναδική σας μάρκα. Συνεργαζόμαστε με την ομάδα σας για να δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή εμπειρία που αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και που οι πελάτες σας θα ταυτιστούν γρήγορα με την εταιρεία σας. Η Appload είναι εταιρεία ψηφιακών υπηρεσιών πλήρους εξυπηρέτησης που μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την εμπειρία του χρήστη σας με τον τρόπο που θα ανταποκριθεί η αγορά σας.

SEO-Friendly

Η κωδικοποίηση που χρησιμοποιείται για το WordPress είναι βελτιωμένη και ευρετηριάζεται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης, πράγμα που σημαίνει ότι η προσθήκη νέου περιεχομένου και η γρήγορη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είναι πιο εύκολη από ποτέ. Κάθε σελίδα του ιστοτόπου σας θα βελτιστοποιηθεί με ετικέτες, μεταδεδομένα και άλλα για να στοχεύει σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις για αναζήτηση. Με πιο εστιασμένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, θα κατατάσσεστε υψηλότερα από τους ανταγωνιστές σας στην αναζήτηση και έτσι θα βρείτε περισσότερους υποψήφιους πελάτες.

Προβολή του brand

Μια σταθερή ροή τόσο νέου όσο και σχετικού περιεχομένου στον ιστότοπό σας θα σας αναδείξει ως ηγέτη στον κλάδο σας. Το WordPress σάς διευκολύνει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε περιεχόμενο, δίνοντάς σας μια πλατφόρμα συζήτησης με τους πελάτες σας μέσω των ιστολογίων σας και των σχολίων επισκεπτών σε αυτά. Αυτός ο ανοιχτός διάλογος μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να ενισχύσει τη φήμη του brand σας στον κλάδο.

Responsive σχεδιασμός

Ένας βελτιστοποιημένος για κινητά τηλέφωνα ιστότοπος θα πρέπει να αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής σας για το ψηφιακό marketing. Η ύπαρξη ενός ιστότοπου φιλικού προς τα κινητά τηλέφωνα θέτει την επιχείρησή σας στα χέρια των ατόμων που χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους, ενώ ταξιδεύουν ή στο σπίτι στον καναπέ. Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός του WordPress προσαρμόζει τον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε οθόνη και αν προβάλλεται, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων iOS και Android, γεγονός που σας δίνει την ελευθερία να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο που δεν είναι εξειδικευμένος για κινητά τηλέφωνα, ενώ παράλληλα να προσεγγίζετε τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

Διαρκής υποστήριξη

Πίσω από το WordPress, βρίσκεται μια μια μεγάλη και ενεργή κοινότητα που το στηρίζει και αναπτύσσει λογισμικό και επεκτάσεις για αυτό. Έτσι, επειδή χρησιμοποιείται από χιλιάδες developers παγκοσμίως, ενημερώνεται διαρκώς με νέα πρωτόκολλα ασφαλείας και θεωρείται μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Go to Top
Το website μας χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.