Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η appload προσφέρει υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization) που οδηγούν σε πωλήσεις – όχι μόνο σε επισκεψιμότητα. Είτε δημιουργείτε μια νέα ιστοσελίδα είτε βελτιστοποιείτε την υπάρχουσα, θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιεχόμενο για μέγιστο conversion rate. Ως ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας για την ανάπτυξη του brand σας, επανεξετάζουμε και βελτιστοποιούμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες κάθε μήνα ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα και την ποσότητα των πωλήσεων.

Ό,τι κάνουμε είναι σωστά σχεδιασμένο για μακροπρόθεσμη και κλιμακούμενη επιτυχία – όχι “τεχνάσματα της νύχτας” που μπορεί φαινομενικά να έχουν αποτέλεσμα αλλά μακροπρόθεσμα να οδηγούν στην καταστροφή.

Η προσέγγισή μας στο SEO

Πώς μπορούμε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας να πετύχει τους στόχους των online πωλήσεών σας χρησιμοποιώντας το Search Engine Optimization; Δείτε αναλυτικά:

Πρώτα, καθορίζουμε συγκεκριμένους στόχους για το conversion rate της ιστοσελίδας σας, διεξάγουμε μια πλήρη ανασκόπηση της μοναδικής σας εμπορικής πρότασης και των ευκαιριών της αγοράς και πραγματοποιούμε έναν έλεγχο SEO για να αξιολογήσουμε τα τρέχοντα διαδικτυακά σας πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Εξετάζουμε τις επιδόσεις της εταιρείας σας στο διαδίκτυο και διεξάγουμε εκτενή ανάλυση των κορυφαίων ανταγωνιστών σας για να δούμε τι κάνουν σωστά (ή λάθος).

Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε μια διαδικτυακή στρατηγική για τη δημιουργία μιας συνεχούς ροής νέων πελατών. Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για την εμπειρία του χρήστη, παρέχοντας πολύτιμο περιεχόμενο, έχοντας παράλληλα κατά νου την εστίαση της κάθε σελίδας σε λέξεις-κλειδιά. Βελτιστοποιούμε επίσης τις “back end” πτυχές για τη βελτίωση της ορατότητας στις μηχανές αναζήτησης.

Βήμα #1: Έρευνα & Έλεγχος

Αυτή είναι η φάση της “γνωριμίας”, όπου θα μάθουμε ό,τι μπορούμε για την επιχείρησή σας και τους στόχους σας. Αυτό περιλαμβάνει έρευνα ανταγωνισμού και έρευνα λέξεων-κλειδιών. Αξιολογούμε πού βρίσκεστε τώρα, ρίχνουμε μια ματιά στον ανταγωνισμό σας, μελετάμε τους αγοραστές σας και αξιολογούμε τις τρέχουσες τακτικές σας. Εμβαθύνουμε στους αριθμούς για να δούμε πού υστερεί ο ήδη υπάρχον ιστότοπος σας, βελτιώνοντας τις περιοχές UX/UI όπου χρειάζεται. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργου με σαφές πρόγραμμα για την υλοποίηση, την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία.

Βήμα #2: Βελτιστοποίηση των διαδικτυακών ιδιοτήτων

Αφού μάθουμε για την επιχείρησή σας και το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, σας βοηθάμε να αναπτύξετε ένα σχέδιο για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο υπάρχον κείμενο της ιστοσελίδας σας, ώστε να τηρούνται οι βέλτιστες πρακτικές SEO, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης δομής κεφαλίδων, της διασύνδεσης μεταξύ των σελίδων, της ενσωμάτωσης των σωστών λέξεων-κλειδιών (που προσδιορίστηκαν στο πρώτο βήμα) και της διασφάλισης όλων των τεχνικών πτυχών. Θα καθιερωθούν οι μεταπεριγραφές, οι τίτλοι σελίδων, οι ετικέτες και οι κατάλληλες ανακατευθύνσεις, και όλο το περιεχόμενο που έχει δημόσια πρόσβαση θα υποβληθεί στη Google για γρήγορο indexing.

Βήμα #3: Δημιουργία περιεχομένου που οδηγεί στην επισκεψιμότητα

Θα αναπτύξουμε και θα δημοσιεύσουμε χρήσιμο περιεχόμενο (ιστολόγια, άρθρα ειδήσεων και άλλα στοιχεία της ιστοσελίδας) που θα δημιουργηθεί για να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις δυνητικών αγοραστών σε κάθε στάδιο της διαδρομής του αγοραστή. Θα σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε τις ιδιότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσετε νέο κοινό και να δημιουργήσετε μια κοινότητα πιστών πελατών. Τέλος, θα σας βοηθήσουμε με την κοινοποίηση περιεχομένου για να διευρύνετε την εμβέλεια του κοινού και να αυξήσετε το διαδικτυακό σας αποτύπωμα. Θα εντοπίσουμε πιθανούς συνεργάτες και φορείς που μπορούν να αποτελέσουν στόχο για διαφημιστικές εκστρατείες δημιουργίας συνδέσμων και δημόσιες σχέσεις.

Βήμα #4: Ανάλυση και αναφορά

Ποια σημεία επαφής αποδίδουν την απόδοση επένδυσης που χρειάζεστε; Ποιες προσπάθειες υπολείπονται; Οι επιδόσεις των διαφημιστικών εκστρατειών θα παρακολουθούνται συνεχώς σε σχέση με τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους. Οι τακτικές αναφορές θα παρουσιάζουν με σαφήνεια την κατάσταση κάθε καμπάνιας και τα αποτελέσματα που παράγονται, επιτρέποντάς σας να κάνετε διορθώσεις όπου χρειάζεται και να δώσετε βάση στα σημεία επαφής που σαφώς αποδίδουν στην επιχείρησή σας.

Βέλτιστες πρακτικές SEO

Ποτέ δεν εμπλεκόμαστε σε αμφισβητήσιμες τεχνικές. Ενώ αυτές οι τακτικές μπορεί να προσφέρουν βραχυπρόθεσμα κέρδη, τα προβλήματα που ενδεχομένως μπορούν να δημιουργήσουν μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή στις κατατάξεις σας μακροπρόθεσμα. Παραμένουμε στην κορυφή των τάσεων στον συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο του SEO.

Η συνεχής εκπαίδευση και η επαγγελματική ανάπτυξη όλων των μελών της ομάδας είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους διασφαλίζουμε την επιτυχία των πελατών μας. Πιστεύουμε στη χρήση βέλτιστων πρακτικών που μεγιστοποιούν τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η ομάδα μας στο SEO ορίζεται από την υπομονή και την επιμονή.

search image
Βελτιστοποίηση του SEO

Στην appload, το Search Engine Optimization και οι άλλες προσπάθειες ψηφιακού marketing βασίζονται σε δεδομένα και αποτελέσματα. Στο τέλος της ημέρας, θέλετε περισσότερους πελάτες και περισσότερες πωλήσεις, οπότε δεν εστιάζουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στην “περισσότερη επισκεψιμότητα” ή στα “περισσότερα like στο Facebook” και σε άλλα σημεία δεδομένων που από μόνα τους δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τον προϋπολογισμό marketing που διαθέτετε, και θα το κάνουμε αυτό παρέχοντας στρατηγικές για την αξιοποίηση πολλαπλών επιλογών marketing.

Go to Top
Το website μας χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.