Skip to content Skip to footer

FAQ

Οι τιμές μας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Θα ήταν αδύνατο να το πούμε με μια πρόταση. 

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το κόστος του ιστότοπου που πρέπει να δημιουργήσετε:

1. Στείλτε μας το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

2. Δώστε μερικές πληροφορίες σχετικά με τη φύση του ιστότοπού σας, τα χαρακτηριστικά, τον σχεδιασμό κ.λπ. Εάν υπάρχει αντίστοιχος ιστότοπος προωθήστε τη διεύθυνση του.

3. Θα σας παρέχουμε ένα εκτιμώμενο ποσό με βάση τις αρχικές μας συζητήσεις.

4. Εάν παραμείνετε ευχαριστημένοι, θα προχωρήσουμε και θα καταλήξουμε στην τελική προσφορά.

Συμβουλή! Σας συνιστούμε να αποφεύγετε οποιονδήποτε προγραμματιστή ή εταιρεία που σας δίνει αμέσως προσφορά. Το να λάβετε μια προσφορά ως τελική τιμή για τη δημιουργία ενός business website και eshop χωρίς τις κατάλληλες συζητήσεις είναι αδύνατο.

Κανονικά, ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο μπορεί να αποφασιστεί από τον πελάτη όμως αυτό πάντα εξαρτάται από τις απαιτήσεις του. Μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες. Για μια πιο εμπεριστατωμένη εκτίμηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την ιστοσελίδα σας, στο χρονικό όριο που επιθυμείτε ύστερα από επικοινωνία και συζήτηση.

Το κόστος φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας (website hosting) είναι διαφορετικό για κάθε ιστοσελίδα. Το design της ιστοσελίδας, τα εργαλεία με τα οποία έχει αναπτυχθεί, η επισκεψιμότητα και το μέγεθος του περιεχομένου της είναι μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν τις απαιτήσεις του διακομιστή που θα την φιλοξενήσει. Το κόστος συνήθως κυμαίνεται από 5€ / μήνα έως 50€ / μήνα.

Σίγουρα, στόχος μας είναι να σας ικανοποιήσουμε και η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Μπορείτε να μας δώσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που σας αρέσει και θα χαρούμε να τη μιμηθούμε και παρόλα αυτά να καταλήξουμε σε μια ιστοσελίδα που θα είναι συνεπής και θα αντιπροσωπεύει ολόκληρη την επωνυμία σας.

Απαντάμε σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άμεσα. Κατά προσέγγιση, η πρώτη απάντηση μπορεί να αναμένεται εντός 90 λεπτών κατά τις εργάσιμες ώρες μας. Εντός 24 ωρών θα εκτελεστούν όλες οι πρώτες απαντήσεις.

Ναι. Δώστε μας τις απαιτήσεις σας και διαθέτουμε έμπειρη τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε να δώσετε μια νέα επαγγελματική εμφάνιση στο business website και eshop σας που πραγματικά διαφέρει!

Ναι. Θα σας βοηθήσουμε να προμηθευτείτε φωτογραφίες αρχείου από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο. 

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την πλήρη φωτογράφιση των προϊόντων σας ώστε να αντιπροσωπεύουν τη σωστή και κατάλληλη τοποθέτηση και προβολή τους μέσω της ιστοσελίδας. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.

 

Ο responsive web design ή η responsive web development όρος είναι μια προσέγγιση για τη βελτίωση της αναγνωσιμότητας των σελίδων του ιστότοπου σε διάφορες συσκευές, οι οποίες περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές, οθόνες retina, οθόνες tablet και οθόνες κινητών τηλεφώνων.

Το 50% της αξίας του έργου κατά την έναρξη του είναι βασική προϋπόθεση. Αφού εγκριθεί ο σχεδιασμός και ολοκληρωθεί η κωδικοποίηση, θα παρουσιάσουμε τον ιστότοπο από τον server μας. Μόλις εγκριθεί ο ιστότοπος, πρέπει να πληρώσετε το υπόλοιπο 50% για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τον ιστότοπο στον διακομιστή σας. Για έργα με υψηλή αξία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε και να λάβουμε πληρωμές σε 2 ή περισσότερες δόσεις. Ας μιλήσουμε!

Πραγματικά δεν ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο. Αλλά σύμφωνα με την επιχειρηματική μας συμφωνία και πολιτική, ο μη ικανοποιημένος πελάτης θα εξοφληθεί εντός 90 ημερών (συνήθως χρειάζεται αυτός ο χρόνος για να ρυθμίσουμε σωστά τους λογαριασμούς μας και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα).

Ναι. Η αλλαγή, τροποποίηση ή προσθήκη επιπλέον πακέτων προσφοράς στην αρχική προσφορά είναι εφικτή.  

Η βελτιστοποίηση του site ξεκινάει από την ίδια την δημιουργία της ιστοσελίδας. Οι λέξεις κλειδιά, ο κώδικας και η δομή του site, τα κείμενα και οι περιγραφές των προϊόντων και η καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης είναι κομμάτια του παζλ για την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας κυρίως στο Google που έχει ηγετικό ρόλο στις αναζητήσεις παγκοσμίως.

Επιπλέον, για την επιτυχή προβολή και κατάκτηση υψηλής θέσης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης απαιτείται αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και υπομονή. Η appload χρησιμοποιώντας εύστοχες και δοκιμασμένες μεθόδους θα καταφέρει να το πραγματοποιήσει στο μέγιστο δυνατό χρόνο.

Με τα εργαλεία ανάπτυξης που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, οποιοσδήποτε με λίγες ή καθόλου γνώσεις σχετικά με την ανάπτυξη ιστοσελίδων θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα και να την έχει έτοιμη και λειτουργική μέσα σε λίγα λεπτά. Τι είναι λοιπόν αυτό που προσφέρουν οι επαγγελματικές εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων;

Αυτές οι εταιρείες, όπως η appload, παρέχουν τις καλύτερες λύσεις ανάπτυξης ιστοσελίδων – business website και eshop – υιοθετώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και στρατηγικές ανάπτυξης για να διασφαλίσουν ότι η εμφάνιση και η αίσθηση του ιστοτόπου σας όχι μόνο προσελκύει περισσότερους επισκέπτες αλλά και τους δελεάζει να τον επισκέπτονται συχνά. Οι επαγγελματίες ανάπτυξης ιστοσελίδων έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν τις επιχειρηματικές σας ιδέες σε καινοτόμες και διαισθητικές ιστοσελίδες που σας βοηθούν να προσεγγίσετε τους πελάτες σας με τον σωστό τρόπο.

Τα πρώτα χρόνια του ηλεκτρονικού εμπορίου υπήρχε η λανθασμένη αντίληψη ότι τα e-shops θα «κόβανε» πωλήσεις από τα φυσικά καταστήματα. Αυτό αποδείχτηκε στην πράξη λάνθασμένο αφού όποιος επρόκειτο να αγοράσει από μία ιστοσελίδα δεν θα πήγαινε εκείνη τη στιγμή στο φυσικό κατάστημα ούτως η αλλιώς. Αντιθέτως πολλοί on-line πελάτες που θα εξυπηρετηθούν σωστά επίσκέπτονται κάποια στιγμή και το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης, ιδίως για προϊόντα που πιθανόν θα ήθελαν να δουν από κοντά. Δημιουργια ιστοσελιδας με δυνατότητα On-line πωλήσεων είναι απλά άλλο ένα κανάλι διαφήμισης – πώλησης και δεν λειτουργεί σε καμία περίπτωση ανταγωνιστικά με το φυσικό κατάστημα της ίδιας επιχέιρησης αλλά το αντίθετο προκάλει εμπορική κίνηση συνολικά.

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε!

Στείλτε μας e-mail με τις απορίες σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή ακόμα και να πείτε απλά ένα γεια, και θα ανταποκριθούμε άμεσα και με ενδιαφέρον να σας ακούσουμε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Go to Top
Το website μας χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.